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Design of USIM-based secure user authentication scheme in a mobile office environment ★
- Jun-Sub Kim, Jin Kwak
- Multimedia Tools and Applications, Springer
- 2016-11 / Volume : 75 / No : 22 / Page : 14541-14556
- ISSN : 1380-7501 / DOI : 10.1007/s11042-015-2869-x
- Impact Factor : 1.331
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A Study of Basic Architecture for Big-Data Security Analysis in SDN Environment ★
- Seong-Ho Choi, Jun-Sub Kim, Jin Kwak
- Proceedings of the 2015 international conference on security
- 2015-07-27~30
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Security Enhanced Dynamic ID based Remote User Authentication Scheme for Multi-Server Environments ★
- Jun-Sub Kim, Jin Kwak
- International Journal of u- and e- Service, Science and Technology / Volume : 8
- 2015 / Page : 127-136
- ISSN : 2005-4246
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Design of Authentication Protocol for Privacy Protection in the Internet of Things Environment ★
- Deuk-Hun Kim, Jun-Sub Kim, Jin Kwak
- The 3rd International Conference on Computer Applications and Information Processing Technology 2015
- 2015
-06-23~24
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SDN 환경에서 Floodlight 컨트롤러의 패킷 분석을 위한 패킷 수집 방법에 관한 연구 ★
- 최성호, 김준섭, 곽진
- 2014년 한국정보보호학회 하계학술발표대회 / 2014-06-26~27
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안드로이드 플랫폼 환경에서의 비밀키 관리 기법에 관한 연구 ★
- 최슬기, 김준섭, 곽진
- 2014년 한국정보보호학회 하계학술발표대회 / 2014-06-26~27
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타원곡선상의 영지식 기반 사용자 원격 인증 프로토콜의 안전성 분석 ★
- 이수인, 김준섭, 곽진
- 2014년 한국정보보호학회 하계학술발표대회 / 2014-06-26~27
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Secure and Efficient User Authentication Scheme in Ubiquitous Wireless Sensor Networks ★
- Jun-Sub Kim, Jin Kwak
- International Journal of Distributed Sensor Networks, Hindawi Publishing Corporation
- 2014-04 / Volume : 2014 / Page : 1-8
- ISSN : 1550-1329 / DOI : 10.1155/2014/759132
- Impact Factor : 0.923
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스마트카드를 이용한 패스워드 기반 원격 사용자 인증 스킴에 대한 분석 및 개선 ★
- 김준섭, 곽진
- 2013년 한국정보보호학회 동계학술발표대회 / 2013-12-06~07
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Secure and Efficient Anonymous Authentication Scheme in Global Mobility Networks ★
- Jun-Sub Kim, Jin Kwak
- Journal of Applied Mathematics, Hindawi Publishing Corporation
- 2013-12 / Volume : 2013
- ISSN : 1110-757X / DOI : 10.1155/2013/302582
- Impact Factor : 0.834
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